banner
8 år sedan
2997 Har läst om projektet
1 1

Concent uppför kvadratsmarta parhus i Huddinge

Bevakat av:
bu4k1ww02sdswzrknjyx
banner

Concent uppför i samarbete med Smart Living Stockholm AB ett attraktivt bostadsområde med parhus och studiohus i Glömsta i Huddinge. ”Bostäder för unga, bostäder för singelhushåll i alla åldrar och bostäder som man har råd att köpa” var ledorden när dessa bostäder skulle utvecklas.

Målgruppen för parhusen är moderna unga barnfamiljer, mitt i karriären och med god känsla för arkitektur. Här får du bostadsrättens alla fördelar inbakat i känslan av att bo i hus, med både uteplats och egen trädgård.

Studiohusen om cirka 32 kvm riktar sig mot singelhushåll. Här lever du kvadratsmart in i minsta detalj, men med all nödvändig funktionalitet. Dessutom till en rimlig boendekostnad på cirka 3 000 kronor per månad.

– Tack vare en tät dialog med våra intressenter har vi lyckats möta deras önskemål kring prisvärda, mindre lägenheter för målgruppen singelhushåll, par eller unga familjer, säger Michel Fatehnia, fastighetsutvecklare på Concent AB.

Projektet omfattar nio bostäder fördelat på tre parhus samt tre mindre studiohus. Samtliga bostäder har egen uteplats vid entrén och tillhörande trädgård, parkeringsplatser och förråd.

– Att bostadsmarknaden i Huddinge går för högtryck är välkänt men när det gäller små bostäder där man satsar på yteffektivitet och rimliga boendekostnader har efterfrågan varit utöver det vanliga, fortsätter Michel Fatehnia.

Glömsta är ett naturskönt område med närhet till både Huddinge Centrum och E4:an. Här finns gott om strövområden och den populära badsjön Gömmaren ligger endast tio minuters promenad från de tänkta bostäderna. Bra kommunikationer med buss från Glömstavägen till bland annat Huddinge Centrum där du tar du dig vidare till Stockholm Central på 13 minuter. I området finns även dagis och den populära Vistabergsskolan.

 

Fakta Studiohus i Glömsta, Huddinge

Projektet omfattar tre parhus om cirka 80 kvm respektive cirka 140 kvm samt tre studiohus om cirka 32 kvm inklusive loft. Samtliga bostäder har egen uteplats vid entrén och tillhörande trädgård, parkeringsplatser samt förråd.

Beräknad säljstart är andra kvartalet, 2015 och beräknad inflyttning är kvartal 1, 2016.

Arkitekt: Total Arkitektur och Urbanism.

Projektkategori
Bostad
banner

Kommentera projektet

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Alla projekt